Dječiji kutak

★★★★★
5 5 1
Jako smo zadovoljni naročito što su naši klinci a i roditelji bili prezadovoljni 🙂 Svakako ćemo i za ubuduće računati na vas. Sigurna sam da će biti još dosta prilika za suradnju. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu i svako dobro za predstojeće blagdane. Srdačan pozdrav.

Family day

★★★★★
5 5 1
Draga Marija. Kolege su izrazili zadovoljstvo organzacijom, ali oni najbitniji, najmlađi su bili zadovoljni tako da bih rekla da je dan prošao uspješno. Nadam se da ćemo imati priliku ponovno surađivati. Lp,

Animacija

★★★★★
5 5 1
Hvala Vam na animaciji naših malenih. Svi su bili vrlo zadovoljni i roditelji i djeca. Srdačan pozdrav do iduće prilike.

Svadba u hotelu Antunović

★★★★★
5 5 1
Hvala na prekrasnoj animaciji, roditelji su bili jako sretni & djeca takodjer.

Svadba u Westinu

★★★★★
5 5 1
Jako smo zadovoljni puno vam hvala na svemu..

Predstava

★★★★★
5 5 1
Bilo je sve i više nego super. Hvala vam svima na brzom odazivu i na super odrađenoj predstavi. Djeca su bila baš zadovoljna. Puno pozdrava s Plitvica!

Radionica i predstava

★★★★★
5 5 1
Hvala na super predstavi i radionici. Roditelji i djeca su oduševljeni i još danima su pričali o tome. Želimo Vam ugodan ostatak ljeta i sigurno ćemo Vas preporučiti drugima.

Bilo je super

★★★★★
5 5 1
baš Vam hvala na javljanju nakon. To je inače rijetkost. Bilo nam je super i vi ste bili super. Također se nadam da ćete nam opet doći.

Super rođendan!

★★★★★
5 5 1
Hvala Animino na super zabavi i ludom rođendanskom partiju. Animatorice su iznimno vesele i profesionalno su odradile animaciju na rođendanu moga sina Ivora. Klinci su bili zadovoljni i voljeli bi da nam dođete opet iduće godine. Preporučam svima! Mama Hana

Napišite nam kako ste zadovoljni našom uslugom.

Vaše ime
Email
Naslov
Ocjena
Tekst

Pogledajte naše reference, a za više informacija o cijenama i raspoloživosti kontaktirajte nas.
Potražite nas i na Facebook-u.