Dječji animatori ili animatori za djecu

Animatori za djecu – veseli, vedri, spontani i uvijek spremni na nove izazove. Naši su animatori osobe koje se godinama bave animiranjem ili čuvanjem djece. Njima animiranje djece nije samo posao nego, radost i zadovoljstvo.

Zabave, proslave, team building, family day ili bilo kakav javan ili privatan događaj u vašoj ili našoj organizaciji učiniti će ga nezaboravnim za svakog posjetitelja ili gosta.

U program našeg rada uz uvrštene su edukativne, kreativne, plesne, sportske, natjecateljske, inovativne, zabavne i precizne igre. Za djecu je svaka od igara prilagođena je dobi djeteta. Time se pridonosi zadovoljstvu i ponosu koje dijete osjeća prilikom dobro postignutog rezultata ili uspješno završene igre.

U osnovni aranžman koji animatori za djecu rade podrazumijeva se animiranje djece kroz radionice i/ili igre. U cijenu je uračunat sav materijal i oprema, kao i animiranje djece u izradi željenog sadržaja.

animatori za djecu

Uz animatore za djecu

nudimo i ostale usluge vezane uz radionice i igre prilagođene dobi djece koje potiču razvoj kognitivne, socijalne i motoričke vještine. Profesionalni face painting majstori tu su da oslikaju lica prema našim predlošcima, tematski ili po želji djeteta. Naš program upotpunjen je brojnim sadržajima kao što su animatori za rođendan kod kuće, maskote, kostimirani animatori, plesni programi, tematske i prigodne predstave, cirkuski izvođači – mađioničari, štulaši, klauni, žongleri i ostali oblici performansa, kao što su vatreni show, akrobatski show, led light show i dr. Osim raznovrsnih animacijskih sadržaja naša ponuda uključuje i najam trampolina i zračnih jastuka, dvoraca na napuhavanje, pinjate, razglasa i rasvjete te dekoraciju prostora. Uz iskustvo koje smo stekli u radu na manjim privatnim događanjima i onom na velikim javnim manifestacijama, možemo sa sigurnošću reći da s nama ne možete pogriješiti.

Na našem YouTube kanalu možete pogledati video materijale.

Pogledajte naše reference, a za više informacija o cijenama i raspoloživosti kontaktirajte nas.
Potražite nas i na Facebook-u.