Crtanje po licu ili face painting

Oslikavanje lica ili face painting je jedan od velikih doživljaja za svako dijete. Oslikavanje lica prigodno je za razne proslave (dječji rođendani, krstitke, krizme, pričesti, vjenčanja, obljetnice itd.). Prigodan je za javne i privatne događaje te u organizaciji raznih programa kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. Za crtanje po licu se koriste kvalitetne, dermatološki ispitane boje. Face painting za djecu – sve boje su na bazi vode. Čišćenje oslikanog lica je lako, brzo i jednostavno.

Naše slikarice rade profesionalno i koriste predloške prigodnih motiva (mogu biti željene tematike). Motivi se prilagođuju i pripremaju na zahtjev vezano uz prigodu kako bi ih prisutni vidjeli i lakše izabrali što žele imati oslikano.

Prikladno za sve vrste javnih ili privatnih događaja kao i na team building, famil day i sličnim događajima, koji vam i mi možemo organizirati po dogovoru.

Face painting

Pogledajte ostale fotografije u galeriji.

Uz face painting

nudimo i ostale usluge vezane uz animaciju kroz radionice i igre prilagođene dobi djece koje potiču razvoj kognitivne, socijalne i motoričke vještine. Profesionalni face painting majstori tu su da oslikaju lica prema našim predlošcima, tematski ili po želji djeteta. Naš program upotpunjen je brojnim sadržajima kao što su animatori, maskote, kostimirani animatori, plesni programi, tematske i prigodne predstave, cirkuski izvođači – mađioničari, štulaši, klauni, žongleri i ostali oblici performansa, kao što su vatreni show, akrobatski show, led light show i dr. Osim raznovrsnih animacijskih sadržaja naša ponuda uključuje i najam trampolina i zračnih jastuka, dvoraca na napuhavanje, pinjate, razglasa i rasvjete te dekoraciju prostora. Uz iskustvo koje smo stekli u radu na manjim privatnim događanjima i onom na velikim javnim manifestacijama, možemo sa sigurnošću reći da s nama ne možete pogriješiti.


Pročitajte što drugi kažu o nama u komentarima.

Na našem YouTube kanalu možete pogledati video materijale.

Pogledajte naše reference, a za više informacija o cijenama i raspoloživosti kontaktirajte nas.
Potražite nas i na Facebook-u.