O nama – animino

ANIMINO je nastao 2010 godine te se bavi animiranjem djece i odraslih na javnim i privatnim događanjima. Kroz višegodišnje iskustvo naši animatori usavršili su se u animiranju djece na festivalima, teambuilding eventima, organiziranju tematskih-edukativnih radionica za djecu i odrasle, dječjih predstava, kao i animiranjem djece na privatnim događajima kao što su vjenčanja, vrtne zabave i razne druge vrste proslava. Uz to radimo promociju proizvoda i usluga, te organiziramo proslave i obljetnice. Vješti smo u sastavljanju raznovrsnih tematskih programa prema Vašoj želji,sa svim ključnim animacijskim elementima.

Naš tim u ANIMINU čine umjetnici koji  osmišljavaju kreativno– edukativne radionice, kroz koje  na sveobuhvatan i interaktivan način upoznaju djecu sa raznovrsnim likovnim tehnikama i materijalima za oblikovanje. Animacija kroz radionice i igre uvijek je prilagođena dobi djece i potiče razvoj kognitivnih, socijalnih i motoričkih vještina.  Profesionalni face painting umjetnici oslikavaju lica prema našim predlošcima, tematski ili po želji djeteta. Naš program upotpunjen je brojnim sadržajima kao što su animatori, mađioničari, maskote, štulaši, klaunovi, plesni programi, tematske i prigodne predstave, cirkuski  izvođači  i  ostali oblici performansa, kao što su vatreni show, akrobatski show, led lightshowi dr.. Osim raznovrsnih animacijskih sadržaja možemo vam ponuditi; najam trampolina i zračnih jastuka, izradu pinjata, postavljanje razglasa i rasvjete, dekoraciju prostora, balonske i razne druge dekoracije od raznih materijala.

Uz velik broj odrađenih javnih i privatnih evenata možemo reći da sa nama ne možete pogriješiti. Pročitajte što drugi kažu o nama u komentarima.

Pogledajte naše reference, a za više informacija o cijenama i raspoloživosti kontaktirajte nas.
Potražite nas i na Facebook-u.

Polica privatnosti