Maskote

Maskote su kostimirani animatori koji ne govore, ali to ne umanjuje njihovu zanimljivost. Sama pojava lika ‘velike glave’ i plišanog kostima je nešto što sve oduševljava i vodi u svijet bajki. Čak se i odrasli raznježe i požele vratiti u djetinjstvo u prisutnosti maskote.

Od maskota trenutno imamo u ponudi sljedeće likove: zec, papiga, medo, lav, zebra, čarobnjak Merlin, Spužva Bob, Mickey, Minnie, Optimus Prime, Bumble Bee, snjegović Olaf, Hello Kitty, Ninja kornjača

maskote

Pogledajte ostale fotografije u galeriji.

Uz maskote

nudimo i ostale usluge vezane uz radionice i igre prilagođene dobi djece koje potiču razvoj kognitivne, socijalne i motoričke vještine. Profesionalni face painting majstori tu su da oslikaju lica prema našim predlošcima, tematski ili po želji djeteta. Naš program upotpunjen je brojnim sadržajima kao što su animatori za rođendan kod kuće. Kostimirani animatori, plesni programi, tematske i prigodne predstave, cirkuski izvođači – mađioničari, štulaši, klauni, žongleri i ostali oblici performansa, kao što su vatreni show, akrobatski show, led light show i dr. Osim raznovrsnih animacijskih sadržaja naša ponuda uključuje i najam trampolina i zračnih jastuka, dvoraca na napuhavanje. Isto tako u ponudi imamo pinjate, razglas i rasvjetu te uslugu dekoracije prostora. Uz iskustvo koje smo stekli u radu na manjim privatnim događanjima i onom na velikim javnim manifestacijama, možemo sa sigurnošću reći da s nama ne možete pogriješiti.

Na našem YouTube kanalu možete pogledati video materijale.

Pogledajte naše reference, a za više informacija o cijenama i raspoloživosti kontaktirajte nas.
Potražite nas i na Facebook-u.