Animatori za djecu na vjenčanjima

Animacija djece na vjenčanjima – Kao prvi u Hrvatskoj, još 2010. godine iz vlastitih potreba došli smo do ideje animiranja djece na vjenčanjima, odnosno animiranje djece na svadbama. Iz te prvotne ideje i poslova koje smo tada radili razvili smo se u tim koji nudi profesionalne i kvalitetne usluge. Danas radimo i ostale različite evente, proslave i događaje javnog ili privatnog karaktera za velike i male.

Usprkos današnjoj velikoj konkurenciji u području organiziranja i izvođenja usluga iz područja dječjih evenata možemo sa punim pravom reći da smo velikim dijelom uveli neke nove trendove u organizaciji dječjih proslava. Upravo teme kao što su animiranje djece na vjenčanjima, animator za rođendan kod kuće ili općenito organizacija dječjih evenata su teme koje su bile srž i naš početak. Tako da uz naše veliko iskustvo sa nama ne možete pogriješiti.

Animacija djece na vjenčanju ili animatori za djecu na vjenjčanjima

– djeca pružaju poseban ugođaj svakoj proslavi. Ona su vesela, vedra, spontana i u njihovom društvu najčešće svi uživamo. Svadbe ili vjenčanja su prigode kada se svaki gost želi opustiti, družiti, razgovarati, plesati, zabaviti.

U takvim prigodama djeci je potrebna odrasla osoba koja će ih zabaviti, animirati, zaokupljati neprestano zanimljivim sadržajem kako bi njihovi osjećaji i reakcije uvijek bile usmjerene u pozitivnom smjeru.

Roditelji sa malom djecom najčešće ne dolaze na svadbu ili odlaze rano sa svadbe ako nema organiziranog adekvatnog programa za djecu. Ukoliko su Vam gosti koji imaju malu djecu važni gosti i želite da se osjećaju ugodno na svadbi svakako trebate misliti i na to da organizirate dječju animaciju. U današnje vrijeme animacija djece na vjenčanjima, postala je standard u organizaciji i pripremi vjenčanja. Stoga, prepustite nama brigu o djeci i Vama će preostati jedino da se bezbrižno družite, dobro zabavite, plešete i veselite.

Animatori će se pobrinuti da djeci ni u jednom trenutku nije dosadno i da svojim domovima odu s nezaboravnim uspomenama.

Budite inovativni i ne izostavite bitno!

animacija djece na vjenčanjima

Pogledajte ostale fotografije sa temom vjenčanja u galeriji.

Uz animatore za djecu

nudimo i ostale usluge vezane uz radionice i igre prilagođene dobi djece koje potiču razvoj kognitivne, socijalne i motoričke vještine. Profesionalni face painting majstori tu su da oslikaju lica prema našim predlošcima, tematski ili po želji djeteta. Naš program upotpunjen je brojnim sadržajima kao što su animatori za rođendan kod kuće. Maskote, kostimirani animatori, plesni programi, tematske i prigodne predstave, cirkuski izvođači – mađioničari, štulaši, klauni, žongleri i ostali oblici performansa. Kao što su vatreni show, akrobatski show, led light show i dr. Osim raznovrsnih animacijskih sadržaja naša ponuda uključuje i najam trampolina i zračnih jastuka, dvoraca na napuhavanje, pinjate, razglasa i rasvjete te dekoraciju prostora. Uz iskustvo koje smo stekli u radu na manjim privatnim događanjima i onom na velikim javnim manifestacijama, možemo sa sigurnošću reći da sa nama ne možete pogriješiti.

Na našem YouTube kanalu možete pogledati video materijale.

Pogledajte naše reference, a za više informacija o cijenama i raspoloživosti kontaktirajte nas.
Potražite nas i na Facebook-u.