Štulaši

Štulaši animatori daju poseban doživljaj svakoj proslavi i događanju. Osim što je posebno i drugačije što su viši od svih prisutnih i vrlo spretno prolaze između ljudi, svojim veselim i šaljivim nastupom uspiju namamiti osmjeh svake osobe.

Za više informacija o cijenama i raspoloživosti kontaktirajte nas.

štulaši

Uz štulaše

nudimo i ostale usluge vezane uz radionice i igre prilagođene dobi djece koje potiču razvoj kognitivne, socijalne i motoričke vještine. Profesionalni face painting majstori tu su da oslikaju lica prema našim predlošcima, tematski ili po želji djeteta. Naš program upotpunjen je brojnim sadržajima kao što su animatori za rođendan kod kuće, maskote. Kostimirani animatori, plesni programi, tematske i prigodne predstave, cirkuski izvođači – mađioničari, klauni, žongleri i ostali oblici performansa, kao što su vatreni show, akrobatski show, led light show i dr. Osim raznovrsnih animacijskih sadržaja naša ponuda uključuje i najam trampolina i zračnih jastuka, dvoraca na napuhavanje. Isto tako u ponudi imamo pinjate, razglas i rasvjetu te uslugu dekoracije prostora. Uz iskustvo koje smo stekli u radu na manjim privatnim događanjima i onom na velikim javnim manifestacijama, možemo sa sigurnošću reći da s nama ne možete pogriješiti.

Na našem YouTube kanalu možete pogledati video materijale.

Pogledajte naše reference, a za više informacija o cijenama i raspoloživosti kontaktirajte nas. Potražite nas i na Facebook-u.