Poklade, fašnik, mesopust, poklade, bušari, šafingari, pust, karneval… Sve su to nazivi za razdoblje maškara. Običaji vezani za  maskiranja postoje od davnina i ta tradicija vrlo je važna i danas.
Animinov program za maškare nudi raznolike animacijske sadržaje. Istaknut ćemo one koji su zaista neizostavni s obzirom na prigodu.
Prije svega to je kostimirana animacija kroz koju će se posjetitelji uz igre moći družiti s vilenjacima, Snježnom kraljicom i njenom pomoćnicom, Ledenom kraljicom, brojnim vilama, klaunovima, vješticama…
Prigodni programi obrađuju teme poput ribarskih/morskih, gusarskih, superjunaka, indijanaca i kauboja. Mogu uključivati i modnu reviju, srednjovjekovni program, vilinski program i program iz bajke.
Kostime posjetitelja  možemo upotpuniti oslikavanjem lica, otkačenom frizurom i drugim detaljima u sklopu maskembal programa ili likovnih radionica.
Tu su i vesele maskote, visoki štulaši, šareni balonko, zaigrani žongleri i akrobati te cirkuski i vatreni performansi.
Rezervirajte termin što prije, a mi ćemo kao i do sad osmisliti sadržaje koji će najbolje odgovarati Vašim željama i idejama.

Uz aktualno

nudimo i ostale usluge vezane uz animaciju kroz radionice i igre prilagođene dobi djece koje potiču razvoj kognitivne, socijalne i motoričke vještine. Profesionalni face painting majstori tu su da oslikaju lica prema našim predlošcima, tematski ili po želji djeteta. Naš program upotpunjen je brojnim sadržajima kao što su animatori, maskote. Kostimirani animatori, plesni programi, tematske i prigodne predstave, cirkuski izvođači – mađioničari, štulaši, klauni, žongleri i ostali oblici performansa. Vatreni show, akrobatski show, led light show i dr. Osim raznovrsnih animacijskih sadržaja naša ponuda uključuje i najam trampolina i zračnih jastuka. Dvoraca na napuhavanje, pinjate, razglasa i rasvjete te dekoraciju prostora. Uz iskustvo koje smo stekli u radu na manjim privatnim događanjima i onom na velikim javnim manifestacijama, možemo sa sigurnošću reći da s nama ne možete pogriješiti.

Na našem YouTube kanalu možete pogledati video materijale.

Pogledajte naše reference, a za više informacija o cijenama i raspoloživosti kontaktirajte nas ili potražite na Facebook-u.
Pročitajte što drugi kažu o nama u komentarima.

Pogledajte našu galeriju.

Uz Animino i odrasli postaju djeca!