Zima će nam uskoro pokucati na vrata, a s njom adventsko razdoblje i blagdanske radosti. I ove godine za vas smo pripremili prigodne tematske sadržaje kroz sveobuhvatan program Zimske radosti.
Prvi na redu je Sveti Nikola, djeci jedan od najdražih i najzanimljivijih dana koji otvara razdoblje darivanja. Ovu zimu dočekujemo uz mnoštvo zabavnih kreativno edukativnih radionica, igara i popratnih sadržaja kojima možete upotpuniti bilo koji događaj ili razveseliti originalnim poklonom vaše najmilije.
Uljepšajte blagdansku atmosferu i prigodnim predstavama.
Animacijski sadržaji ove godine su obogaćeni s još više prigodno kostimiranih izvođača. Sniježna i Ledena kraljica, vile Pahuljica i Zvijezdica, maskota snjegovića, Djed mraz koji se ljulja ili žonglira, ili možda onaj na monociklu ili štulama, vilenjak mađioničar, visoki štulaši kostimirani u božićno drvce i anđele i još puno, puno toga. Novogodišnji doček može biti popraćen skulpturom šampanjca koji izbacuje konfete kao i spektakularnim performansima vatrenog, plesnog i akrobatskog showa.
Naš animacijski tim je tu da osmisli i organizira ili da prigodnim sadržajima  upotpuni već osmišljene programe.
Darujte i ove blagdane djeci osmijeh na lice i stvorite zajedno s nama uspomene s kojima ćemo veseli ući u još jednu novu godinu.

Kontaktirajte nas telefonom +385/98 186 3152, na info@animino.com mail adresu, klikom na kontakt ili facebok stranice.

Pogledajte našu galeriju.

Uz Animino i odrasli postaju djeca!