Back to school

Počela je nova školska godina, a sa njom i novi izazovi, kako za školarce tako i za njihove roditelje. Netko se tek prvi put susreće sa školom, a netko se nakon ljetnog odmora vraća u školske klupe. Bilo kako bilo, Animino je i ove godine kroz program BACK TO SCHOOL, pripremio pregršt zanimljivih aktivnosti i kreativno – edukativnih radionica. Škola i učenje uvijek se mogu prikazati djeci kao zabavana, zanimljiva, vesela i kreativna aktivnost, a da pri tom naglasak i dalje ostaje na edukaciji. Upravo spajanje kreativnog, maštovitog pristupa učenju i školskim obavezama ima najbolje rezultate. To u konačnici stvara sretno dijete puno samopouzdanja, motivirano za daljnje učenje.

Učionica

Raznovrsni sadržaji namijenjeni su svim školarcima da kroz raznovrsne likovne tehnike izrade jedinstvenu, personaliziranu školsku opremu i dodatke ili da već postojeće ukrase na maštovit način. Uz to, s istim ciljem nastao je i program UČIONICA u kojem djeca kroz igre i radionice rekonstruiraju razred. Animatori su “učitelji i asistenti” koji kroz igru i zabavu prolaze s djecom dio programa određenog predmeta.

Jesenske radionice

Osim početka školske godine bliže nam se i prvi dani jeseni. Što se tiče kreativno – edukativnih radionica u programu koji volimo nazivati JESENSKE RADOSTI, cilj nam je osvijestiti najmlađe kroz eko radionice. U radionicama, što je više moguće, koristimo prikupljene reciklažne materijale i one koje pronađemo u prirodi. Ovo je razdoblje u kojem prikupljamo suho lišće, grančice, žireve i njihove kapice. Jesen je vrijeme u kojem se održavaju bučijade, kestenijade, dani šljiva i jabuka, festivali gljiva i brojna druga događanja prepuna jesenskih motiva. Kad spominjemo jesenske motive moramo spomenuti i oslikavanje lica (face painting). Za ovu jesen imamo posebno pripremljene motive koje se tematski nadovezuju na sve radionice u sklopu događanja za ovo doba godine. Ovaj sadržaj je uvijek onaj kroz koji dobijemo najviše dječjih osmijeha.

Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem, jer naš tim tu je da sastavi maštovite i zabavne programe prilagođene svakoj prigodi.

Kontaktirajte nas preko telefona +385/98 186 3152, na info@animino.com mail adresu, klikom na kontakt ili facebok stranice.

Pogledajte našu galeriju.

Uz Animino i odrasli postaju djeca!