Pripremate se da obilježite Dan planeta Zemlje? Želite skrenuti pažnju na važnost očuvanja prirode? 
Interaktivne eko predstave, radionice i igre savršeno će ispuniti taj zadatak! Eko program ove godine još je bogatiji.
Pripremili smo niz novih tematskih radionica koje smo upotpunili edukativnim pričama kroz koje djecu upoznajemo s pojmovima recikliranja te ih kroz asocijaciju usmjeravamo da promišljaju o načinima  na koji sami mogu doprinijeti zaštiti okoliša. U kreativnom procesu koristimo materijale za reciklažu kao i materijale iz prirode, izrađujemo diorame, sadimo biljke i još mnogo toga.

Dan planeta Zemlje.

Animacijski sadržaji mogu biti upotpunjeni kostimiranim animatorima poput šumske vile ili stabla, tematskim face paintingom s motivima flore i faune ili maskotama životinja.

Ova vrsta programa prigodna je i za nadolazeći Svjetski dan pčela i Svjetski dan bioraznolikosti u svibnju kako i za Svjetski dan zaštite okoliša u lipnju.

Pripremili smo nove sadržaje i programe, nadopunili  i obogatili one već poznate. Zahvalni za sve dosadašnje suradnje i vođeni optimizmom za one daljnje, stojimo vam kao i uvijek na raspolaganju da naše animacijske sadržaje i programe prilagodimo različitim prigodama i vrstama događanja. Bilo da se radi o privatnim eventima poput vjenčanja, rođendana, obljetnica ili vrtnih zabava, bilo onih poput team buildinga koji povezuju vaš radni kolektiv, tu smo da u suradnji s vama, prema vašim idejama i željama osmislimo najbolji program koji će razveseliti sve prisutne. 

Naš veseli tim animatora, cirkuskim performera, glumaca, plesača i koordinatora pripremljen je da u skladu sa situacijom na prvo mjesto stavi vašu sigurnost i uz to osigura nezaboravne trenutke zabave. 

Kontaktirajte nas telefonom +385/98 186 3152, na info@animino.com mail adresu, klikom na kontakt ili facebok stranice.

Pogledajte našu galeriju.

Uz Animino i odrasli postaju djeca!