Maškare, Fašnik, Poklade!

Maškare – provedite nezaboravne trenutke uz maskenbal i razne tematske predstave radionice i cirkuske performanse! Ako želite svoj kostim upotpuniti savršenom maskom naše painterice oslikat će Vas ili Vaše dijete originalnim “maskama“ – motivima po vašoj želji. Da bi maskenbal bio drugačiji i zabavniji otplešite sa nama break dance/hip hop ples pod maskama ili žonglirajete poput pravih klaunova.

EKO program

Ovo razdoblje donosi nam obilježavanje prvog dana proljeća, Svjetskog dana šuma, Dan voda, Dan planeta Zemlje, Europski dan parkova, Svjetski dan zaštite okoliša. Želite li osvijestiti svoju zajednicu i skrenuti pažnju na važnost očuvanja prirode?  Naše interaktivne eko predstave i edukativne radionice i igre savršeno će ispuniti taj  zadatak! Na kreativan način koristimo reciklirane materijale i materijale iz prirode  koje oživljavamo na jedan nov način!

Valentinovo, Dan žena, Majčin dan

Neka ovo Valentinovo i najmanji prepoznaju ljepotu ljubavi te je prenesu na druge. Kroz našu radionicu “Poštanski sandučić“ upoznajemo djecu s pisanjem pisama i izradom originalnih čestitki. Takve aktivnosti danas su sve rjeđe i upravo ovakve prigode idealna su prilika da učimo djecu o tim “zaboravljenim“ stvarima, jer dobiti takav znak pažnje zaista je poseban osjećaj. Sve ove događaje upotpunjujemo i obogaćujemo raznovrsnim sadržajima poput tematskih predstava, modeliranja balona prigodnim motivima cvijeća i srca, art performansom štulaša, mađioničara i žonglera koji će zasigurno ostaviti osmijeh na Vašim licima.

Uskrs

Proslavite uskrs našom maskotom zeca koji je tu da razveseli, oraspoloži i podjeli poklone ili pisanice ! Naše Uskrsne radionice izrade i dekoracije prigodnih predmeta raznovsnim likovnim tehnikama i od različitih materijala dio su nazaobilaznih sadržaja Uskrsnih događanja. Stojimo na raspolaganju i sa bogatom ponudom tematskih predstava.

Kontaktirajte nas preko telefona +385/98 186 3152, info@animino.com maila, kontakt forme, ili facebok stranice.

Pogledajte našu galeriju.

Budite inovativni i ne izostavite bitno!