Zimske radosti i advent

Zima nam je svima pokucala na vrata, ali nije nas iznenadila jer smo se pripremili sa bogatom i raznovrsnom ponudom animacijskih sadržaja kroz program prikladnog naziva “Zimske radosti”.

Razdoblje adventa nas svake godine iznova podsjeti na toplinu obitelji, doma, prijatelja i bliskih osoba. Vrijeme je ljubavi, pažnje i darivanja, ali iznad svega zahvalnosti za sve dobre stvari koje imamo u životu, a možda pored nas prolaze neopaženo.

Sadržaji i programi koje vam nudimo u ovom razdoblju u duhu su zimske i blagdanske čarolije. Prigodne i tematske predstave sa dirljivim i toplim porukama probuditi će ponovno dijete u vama, a vašim najmlađima približiti duh Božića. Kao i svake godine kroz kreativno – edukativne radionice vaši mališani imaju priliku kreativno se izraziti, izraditi prigodne motive, poklone i ukrase. Uz oslikavanje lica motivima ovog godišnjeg doba djeca će dobiti nezaboravne obojane trenutke.

Ovu zimu bogatiji smo u izboru kostimiranih animatora i izvođača. Snježna kraljica i njena vila pomoćnica, Ledena princeza, anđeli i vilenjaci čekaju spremni da vas nasmiju i zabave. Ljuljajući djedica, Sv. Nikola, božićno drvce na štulama, vilenjak mađioničar, djedica koji žonglira i maskota snjegovića samo su neki od mnogih sadržaja koji će upotpuniti svaku prigodu.

Tu smo da osmislimo ili da sadržajima upotpunimo svaki program i događaj u ovom blagdanskom razdoblju.

Podijelite s nama trenutke zabave i veselja da prepuni lijepih uspomena i pozitivne energije uđemo u novu 2020 godinu!

Blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu želi Vam vaš Animino.

Kontaktirajte nas preko telefona +385/98 186 3152, na info@animino.com mail adresu, klikom na kontakt ili facebok stranice.

Pogledajte našu galeriju.

Uz Animino i odrasli postaju djeca!