Maškare

Maškare, poklade, fašnik, mesopust, poklad, bušari, šafingari, pust, karneval, itd… Sve su to imena za razdoblje do Čiste srijede ili Pepelnice. Običaj maskiranja postoj od davnina, ali taj dio tradicije zanimljiv je i u današnjici.
Savršena je to prilika da damo mašti na volju i da na jedan dan postanemo netko drugi, nešto drugo. Animino je tu da vam pomogne uz šaroliki i bogat program, raznovrsne animacijsko animatorske sadržaje. Istaknut ćemo one koji su prigodni za maškare.

Prije svega to je tematska kostimirana animacija kroz koju se uz radionice i igre možete družiti s Crvenkapicom, Trnoružicom, Snježnom kraljicom i njenom pomoćnicom, Ledenom kraljicom, brojnim vilama, klaunovima, vješticama.

Zatim je tu tematski program koji sadržava kombinaciju više animatorskih sadržaja za ovu prigodu. Maskembal, ribarski/morski, gusarski, indijanci i kauboji, vilinski program i program iz bajki. Tematski program je moguće prilagoditi i vašim idejama ili željama.

I naravno neizostavno oslikavanje lica ( face painting) koje također može biti tematski osmišljeno prema vašim idejama i upotpunjeno otkačenom frizurom i detaljima koji će upotpuniti svaki kostim.

Ne propustite i ostale kostimirano animatorske sadržaje poput maskota, štulaša, kao i one sa cirkuskim elementima poput raznih vrsta performansa, predstava, plesnog ili show programa.

Valentinovo

Dan zaljubljenih koji obilježavamo 14-tog dana mjeseca veljače svakako je prilika da na zabavan i kreativan način upotpunite program prigodnim animatorskim sadržajima poput radionica u sklopu kojih možete izraditi originalan znak pažnje voljenoj osobi. Darujte svojim posjetiteljima, gostima cvijet ili srce koje će izraditi naš Balonko, a poseban i veseo zagrljaj vašim gostima dati će naše maskote. Face painting je uvijek zanimljiv te naši animatori mogu oslikati lica vaših malih i velikih posjetitelja prigodnim simbolima ljubavi.

Kontaktirajte nas telefonom +385/98 186 3152, na info@animino.com mail adresu, klikom na kontakt ili facebok stranice.

Pogledajte našu galeriju.

Uz Animino i odrasli postaju djeca!